Сегодня : 11 июля, 2020 года, суббота
Баннер
Баннер
Кулинария
Тонкі млинці, ніжна сирно-бананова начинка і смачний шоколадний соус PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Тонкі млинці, ніжна сирно-бананова начинка і смачний шоколадний соус

Складно не закохатися в це поєднання.

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного десерту, який сподобається всім, інформує Ukr.Media.

Такий десерт стане вашим улюбленцем. Ваші домочадці будуть в захваті. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Потрібні інгредієнти

  • 200 гр рисового борошна
  • 20 гр картопляного крохмалю
  • 40 гр цукрового піску
  • 500 мл молока
  • 2 яйця
  • 30 гр вершкового масла
  • рослинна олія для смаження
  • щіпка солі

Для начинки

  • 200 г жирного сиру
  • 3 столові ложки сметани
  • 3 столові ложки згущеного молока
  • 2 банани

Для соусу

  • 2 столові ложки цукрового піску
  • 2 столові ложки какао
  • 2 столові ложки сметани
  • 30 гр вершкового масла

Починаємо процес

  1. В першу чергу в окрему ємність відправляємо борошно, сіль, цукровий пісок і крохмаль. Добре все перемішуємо.
  2. Після чого, поступово вливаючи молоко, доводимо до однорідності.
  3. Потім додаємо яйця і вершкове масло, попередньо розтоплене. Вінчиком збиваємо все до однорідного тіста.
  4. Тепер обсмажуємо звичайні млинці з двох сторін.
  5. Після чого беремося за приготування начинки. Для цього в окремій ємності об'єднуємо сир, згущене молоко і сметану. Перемішуємо все.
  6. Викладаємо млинці навхрест і в результаті отримуємо млинцеве полотно. Змащуємо поверхню підготовленою сирною сумішшю.
  7. Потім очищаємо банан і нарізаємо його кружечками. Викладаємо їх на край полотна і звертаємо все в щільний рулон. Нарізаємо невеликими шматочками.
  8. Після чого беремося за приготування соусу. Для цього в сотейнику об'єднуємо цукровий пісок, какао, сметану і вершкове масло. Ставимо на вогонь і прогріваємо до рідкого стану.
  9. Потім поливаємо заливкою млинці і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

 
М'ясний рулет зі смачною начинкою в духовці PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

М'ясний рулет зі смачною начинкою в духовці

На столі така закуска виглядає дуже ошатно та апетитно. Гості будуть в захваті.

Інгредієнти

  • М'ясо (краще свинина або телятина) — 1 кг,
  • Хліб — 200 г,
  • Молоко — 1 склянка,
  • Сіль, перець, спеції — за смаком,
  • Яйце сире — 2 шт.,
  • Цибулю і моркву — по 2 шт.,
  • Солоні огірки — 3 шт.,
  • Варені круті яйця — 6 шт,
  • Гриби свіжі — 0,5 кг,
  • Банка майонезу
  • Сир — 200 г

Приготування

Приготувати котлетний фарш з м'яса (можна змішати свинину і яловичину) і замоченого в молоці хліба, посолити, поперчити, приправити, додати сирі яйця і добре вимішати, інформує Ukr.Media.

На лист фольги викласти фарш шаром 1 см і розрівняти його.

Змастити фарш майонезом і посипати тертим сиром. На фарш смужками викласти обсмажені овочі, гриби, подрібнені варені яйця, нарізані шматочками солоні огірки. Можна додавати будь-які продукти, які підкаже фантазія — зелений горошок, оливки, курагу, горіхи, головне, щоб інгредієнти поєднувалися між собою.

Зверху все посипати тертим сиром. Обережно згорнути в рулет. Викласти рулет на деко, густо обмазати його майонезом і рясно посипати тертим сиром. Запікати в духовці 30 хв. Якщо хочете зробити рулет меншого розміру, то і продуктів беріть поменше, гриби можна використовувати консервовані. Виходить просто смакота!

Приємного апетиту!

 
Картопляний рулет з фаршем в духовці — чудова альтернатива дерунам PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Картопляний рулет з фаршем в духовці — чудова альтернатива дерунам

 

Відмінний рецепт для тих, хто вічно зайнятий!

Мало хто любить готувати деруни, оскільки доводиться тривалий час стояти біля плити. Ми знайшли вихід з цієї ситуації і пропонуємо вам приготувати один великий дерун з начинкою з м'яса в духовці, інформує Ukr.Media.

Деякі скажуть, але ж це вже не дерун. Нехай буде так, тоді це дуже смачна страва з картоплі і м'яса. У будь-якому випадку, ми гарантуємо, вам сподобається.

Необхідні продукти:

  • 5 штук картоплі
  • 400 грамів фаршу
  • 2 цибулини
  • 2 курячих яйця
  • 3 зубчики часнику
  • 3 столові ложки пшеничного борошна
  • 3 столові ложки сметани
  • сіль, перець за смаком
  • рослинна олія

Починаємо приготування:

  1. Картоплю очищаємо і натираємо на тертці. Одну цибулину очистити і також натираємо на тертці. Підготовлені продукти кладемо в миску, додаємо курячі яйця, трохи рослинної олії, сметану, подрібнений часник, борошно, сіль і перець. Все перемішуємо.
  2. На деко кладемо пергаментний папір і викладаємо тісто, розподіляємо його. Відправляємо картопляний корж в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 15-20 хвилин.
  3. Цибулину нарізаємо дрібними шматочками, подрібнюємо зелень (за бажанням).
  4. Фарш солимо і перчимо до смаку, додаємо зелень і цибулю. Все добре перемішуємо.
  5. Дістаємо корж і акуратно перекладаємо на рушник, а потім згортаємо в рулетик. У такому вигляді даємо трохи охолонути, потім розгортаємо і зверху викладаємо м'ясну начинку, розподіляємо. І щільно згортаємо в рулет.
  6. Заготівлю перекладаємо на деко з пергаментним папером, накриваємо фольгою і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин. потім фольгу знімаємо і випікаємо рулет ще 10-15 хвилин. Змащуємо його зверху сметаною, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

 
Невеличка хитрість, як зберегти колір зелені в перших стравах PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Невеличка хитрість, як зберегти колір зелені в перших стравах

Як зберегти колір зелені в супі.

Всі господині люблять, коли все не тільки смачне, але й красиве, інформує Ukr.Media.

Дуже часто жінки додають зелень відразу в каструлю. Коли суп готовий, відправляють в каструлю дрібно нарізану петрушку, кріп і зелену цибулю.

Відразу знімають каструлю з вогню і дають супчику настоятися. Після того, як суп постоїть під кришкою кілька хвилин, зелень втрачає свій яскраво-зелений колір.

Але тепер ми розповімо вам одну маленьку хитрість — і зелень в перших стравах залишиться такою ж апетитною, тобто яскраво зеленого кольору.

Перед тим, як зняти каструлю з вогню, додайте нарізану зелень і разом з нею щіпку соди. Перемішайте.

Сода ніяк не вплине на смак супу, а ось вигляд петрушки буде набагато апетитніший!

Сода реально творить чудеса на кухні

  • Вона перетворює цибулю в соус за кілька хвилин!
  • Вона допомагає зберегти колір вареним овочам!
  • Щіпка соди прискорить процес варіння квасолі та горох
 
Чашка фаршу і картопля — і ситна вечеря вам забезпечена PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Чашка фаршу і картопля — і ситна вечеря вам забезпечена

Вийде дуже смачно.

Дуже проста і швидка в приготуванні страва. Тому з нею впорається навіть недосвідчений кулінар. А також підійде тим, хто не хоче морочитися з вечерею, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • 300 г свино-яловичого фаршу;
  • 800 г картоплі;
  • 1 ст. л. сметани;
  • 50 г борошна;
  • 1 куряче яйце;
  • 2 цибулини;
  • половина ч. л. чорного перчцю;
  • 1,5 ст. л. солі;
  • 100 г сиру твердих сортів;
  • 1 ч. л. паприки;
  • 4 ст. л. сметани.

Приготування:

  1. Картоплю очистіть від шкірки, помийте, поріжте шматками і подрібніть, використовуючи блендер. Цибулю теж очистіть, сполосніть, поріжте на шматки і закиньте в блендер. Додайте до картоплі і добре перемішайте.
  2. Потім всипте борошно, розбийте яйце, додайте сметану, сіль і перчик. Ретельно перемішайте.
  3. З готового тіста приготуйте картопляні млинці на сковорідці. Обсмажте за три хвилини з обох сторін.
  4. У фарш додайте паприку, сіль і перчик. Змастіть начинкою кожен млинець і скрутіть в тугі рулети.
  5. Рулети викладіть на деко і змастіть сметанкою.
  6. Розігрійте духовку і поставте запікатися рулети. Готуйте приблизно 25 хвилин при 180°.
  7. Через зазначений час дістаньте деко і присипте рулети тертим сиром. Готуйте ще кілька хвилин до того, як сир розплавиться.

 

Приємного смаку!

 
«ПерваяПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя»

Страница 3 из 68
 

Вход



ВИДЕОРЕКЛАМА:

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Баннер
Баннер