Сегодня : 10 декабря, 2019 года, вторник
Баннер
Баннер
Кулинария
Тушкована капуста з ковбасками — всі, хто не пробував так готувати капусту, просять рецепт PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Тушкована капуста з ковбасками — всі, хто не пробував так готувати капусту, просять рецепт

Страва виходить дуже ароматна.

Готується така капуста зазвичай з м'ясом. Дуже смачно виходить з яловичиною або з індичкою. Але сьогодні у нас ця страва буде з ковбасою — вам обов'язково сподобається цей варіант, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти

  • Капуста — 1 кг
  • Ковбаса — 250 г (або будь-яке м'ясо 350-400 г)
  • Цибуля — 1-2 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Цукор — 1 ч. л.
  • Рослинна олія — 2 ст. л.
  • Томатна паста — 2 ст. л.
  • Борошно — 1 ст. л.
  • Вода — 250 мл
  • Лавровий лист — 1 шт.
  • Сіль

Приготування тушкованої капусти

Ковбасу нарізаємо на зручні шматочки. Відмінно підійдуть сюди «Мисливські» ковбаски


У глибокому сотейнику розігріваємо трохи рослинної олії та викладаємо нарізану цибулю. Обов'язково додаємо чайну ложечку цукру. Обсмажуємо цибулю до прозорості.

Тепер сюди ж відправляю моркву. Можна нарізати соломкою, але можна і на тертці натерти. Обсмажуємо 2-3 хвилинки та додаємо нарізану ковбасу.

Ще кілька хвилин смажимо, постійно перемішуючи.

І викладаємо в сотейник частину нашинкованої капусти. Перемішуємо, злегка підсолюємо і, коли осяде, відправляємо решту.

Обсмажуємо протягом 3-4 хвилин на сильному вогні, постійно помішуючи. Потім вогонь зменшуємо практично до мінімального.

В окрему ємність викладаємо томатну пасту, вливаємо трохи води та перемішуємо. І додаємо столову ложку (з гіркою) борошна. Добре вінчиком доводимо до однорідного стану, підливаючи воду.

Відправляємо заливку до капусти, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні.

Через 5 хвилин капусту перемішуємо і додаємо лавровий лист. Тушимо ще хвилин 15-20.

От і все! Готово! Смачного!

 
Ситний курячий пиріг з картоплею PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Ситний курячий пиріг з картоплею

Цей домашній, простий і дуже апетитний пиріг стане бажаним гостем на будь-якому святі.

Пропонуємо рецепт смачного і ситного курячого пирога з картоплею. Ніжне тісто на кефірі готується швидко і підійде навіть для тих, хто ніколи не працював з тістом, інформує Ukr.Media.

Цей домашній, простий і дуже апетитний пиріг стане бажаним гостем на будь-якому святі.

Інгредієнти

Для тіста

  • 120 г вершкового масла
  • 130 мл кефіру
  • 1 яйце
  • 1/2 чайної ложки соди
  • 400 г борошна
  • за смаком солі

Для начинки

  • 300 грамів курячого філе
  • 1 цибулина
  • 2 картоплини
  • за смаком сіль, перець
  • 1 жовток
  • 1 столова ложка молока

Приготування


Вершкове масло потрібно розтопити в мікрохвильовій печі та остудити. До масла влити кефір, додати яйце, все добре перемішати. Змішати борошно з содою і сіллю, поступово додати борошно і замісити тісто.

Для начинки курку і картоплю потрібно нарізати невеликими кубиками. Обсмажити курку на рослинній олії. Додати цибулю, обсмажити до прозорості, додати картоплю і тушкувати 10-15 хвилин. Посолити та поперчити за смаком.

Розділити тісто на 3 частини, одну частину зробити поменше для формування кіски. З двох частин розкачати круглі пласти діаметром приблизно 22 сантиметри. Викласти одну частину на дно форми для запікання, зверху викласти начинку і накрити другою частиною тіста. Закріпити краї. Тісто розділити на 3 частини, розкачати довгі джгути, з'єднати кінці джгутів і заплести косичку. Викласти її на місце закріплення країв і трохи придавити.

Змастити пиріг жовтком, змішаним з молоком і випікати в розігрітій до 160 градусів духовці 40-50 хвилин.

Приємного апетиту!

 
Картопляна піца на сковороді — швидка і ситна страва PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Картопляна піца на сковороді — швидка і ситна страва

Вона відмінно підійде для ситної вечері, а начинкою послужить все, що є в холодильнику.

Піца — один з найпоширеніших швидких перекусів. В кафе з великою компанією або з коханою людиною за переглядом фільму шматочок ароматної піци буде дуже до речі, інформує Ukr.Media.

Пропонуємо відійти від класичного варіанту основи та спробувати новий і швидкий спосіб приготування.

Інгредієнти

  • Картопля — 3-4 шт.
  • Пшенична борошно — 2 ст. л.
  • Яйце — 1 шт.
  • Помідор — 3 шт.
  • Ковбаса варена — 200 г.
  • Твердий сир — 200 г.
  • Майонез — 1 ст. л.
  • Аджика — 1 ст. л.
  • Часник — 2 зуб.
  • Сіль — за смаком
  • Чорний перець (мелений) — за смаком

Приготування

  1. Змішуємо майонез з аджикою і додаємо часник, пропущений через часникодавку.
  2. Натираємо сир на крупній тертці, помідори та ковбасу нарізаємо кубиками.
  3. На дрібній тертці натираємо картоплю, додаємо борошно, яйце, сіль і перець.
  4. Тонкий шар картопляної маси підсмажуємо на олії на маленькому вогні до золотистого кольору.
  5. Перевертаємо млинець і намазуємо його сумішшю майонезу та аджики, викладаємо помідори, ковбасу і сир.
  6. Накриваємо кришкою на кілька хвилин, щоб сир розплавився. Подаємо гарячою.

Такі швидкі піци виручать, коли швидко треба нагодувати гостей або близьких. А якщо взяти маленьку сковороду, то можна зробити кілька порцій з різними начинками.

 
Незвичайний рецепт "Гомельських" котлет PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Незвичайний рецепт "Гомельських" котлет

Ця страва зробить ваш раціон більш різноманітним.

Якщо ви вже втомилися від звичних страв, радимо приготувати ці чудові котлети. Запевняємо вас, вони виходять надзвичайно смачними, а їх запах змушує божеволіти від бажання їх спробувати, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти

  • твердий сир (не солоний, 100 г);
  • картопля (3 шт.);
  • куряче філе (0,5 кг);
  • яйце (1 шт.);
  • цибуля (1 шт.);
  • соняшникова олія (трохи);
  • печериці (250-300 г);
  • зелень (за бажанням);
  • спеції (за смаком);
  • борошно (для панірування).

Зазначимо, що замість курятини можна використовувати свинину. Вибір за вами!

Приготування

  1. Спочатку беремо гриби та нарізаємо їх кубиками. Потім подрібнюємо цибулю. Півкільця — найкращий варіант. Подрібнюємо також зелень. Можете додати стільки зелені, скільки захочете.
  2. Наливаємо трохи олії у пательню і відправляємо туди цибулю. За хвилину додаємо печериці. Злегка перемішуємо і накриваємо кришкою. Їх потрібно обсмажити до рум'яного кольору на середньому вогні.
  3. Тепер беремо окрему ємність і відправляємо туди цибулю з грибами і до них додаємо зелень та сир, натертий на дрібній тертці. Все це обережно перемішуємо і залишаємо так на кілька хвилин.
  4. Часу даремно не втрачаємо! Беремо куряче філе і ділимо його на 4 частини. Тепер гарненько відбиваємо ці шматочки. Після цього викладаємо на них приготовану начинку, потім загортаємо, формуючи котлетки.
  5. Котлетки готові. Саме час для панірування. Отже, натираємо картоплю (сиру) і перекладаємо її в окрему мисочку. Крім цього вам потрібні ще 2 мисочки — з борошном і з яйцем. До речі, яйце потрібно трошки збити виделкою. Тепер відправляємо котлетки спочатку у борошно, а потім у яйце. У кінці руками приліплюємо до котлет картоплю.
  6. Далі обсмажуємо котлети в олії (на повільному вогні). Має утворитися рум'яна скоринка. Після цього відправляємо їх у духовку (180 градусів) на 15 хвилин.

Наші апетитні котлети готові. Сподіваємося, що вони вам сподобаються!

 
Диво-салат з моркви — смачно, корисно і дуже просто PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Диво-салат з моркви — смачно, корисно і дуже просто

У кожної жінки є свої секрети стрункої фігури.

Одні не їдять після шести, інші підраховують калорії, засиджуються в спортзалі і пробують різні дієти. А моя мама готувала морквяний салат і завжди казала мені: «Правильна вечеря краще будь-якої дієти». І я з самого дитинства полюбила її диво-салат, інформує Ukr.Media.

Докладно рецепт приготування показаний на відео:

Знадобиться:

  • 3-4 середні моркви,
  • 3-4 варених яйця,
  • 1 зубчик часнику,
  • трохи сметани для заправки,
  • сіль за смаком.

Приготування:

  1. Вимийте і почистіть моркву і натріть її на крупній тертці.
  2. Зварені круто яйця можете порізати кубиками або натерти на тертці.
  3. Додайте подрібнений часник і сіль. Якщо ви не любите часник, використовуйте будь-які спеції які подобаються.
  4. Перемішайте і сідайте вечеряти!

При бажанні можна додати кунжут, гарбузове або лляні насіння, яблука, редис, родзинки, тертий сир, відварене м'ясо. Смак тільки поліпшується.

Цей салат дуже поживний.

 
«ПерваяПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя»

Страница 4 из 64
 

Вход



ВИДЕОРЕКЛАМА:

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Баннер
Баннер