Сегодня : 10 декабря, 2019 года, вторник
Баннер
Баннер
Кулинария
Соковиті котлети з грибами PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Соковиті котлети з грибами

Котлети з грибами - це відмінний спосіб урізноманітнити повсякденне меню!

Котлети з грибами - це відмінний спосіб урізноманітнити повсякденне меню! Соковиті, насичені, ніжні... В компанії з розсипчастим рисом або жовтим картопляним пюре... Чари, та й тільки!

Як часто ви, дивлячись на звичайний м'ясний фарш, думаєте про те, як він вам набрид? Одне і те ж, одне і те ж... І в голову нічого не приходить - особливо коли відчайдушно хочеться експериментів, інформує UkrMedia.

Загалом, для таких випадків - ось вам рецепт грибних котлет!

Інгредієнти:

  • 500 грам м'ясного фаршу;
  • 1 цибулина;
  • 3 скибочки батона;
  • 400 г лісових грибів (у мене опеньки);
  • 1 яйце;
  • сіль, перець, спеції за смаком;
  • рослинна олія.

Приготування:

Батон замочуємо у воді, віджимаємо і додаємо у фарш, добре вимішуємо, солимо, перчимо і обов'язково відбиваємо.

Гриби відварюємо, потім ріжемо на невеликі шматочки і обсмажуємо на сковорідці.

Окремо обсмажуємо нарізану кубиками цибулину.

Цибулю і гриби змішуємо і пропускаємо через м'ясорубку.

Беремо невелику кількість фаршу формуємо коржик, посередині викладаємо грибну начинку, закриваємо, надаючи форму котлети.

Обсмажуємо на невеликому вогні на олії з двох боків до готовності.

Смачного!

 
Соковиті котлети в хрусткій паніровці з незвичайною начинкою PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Соковиті котлети в хрусткій паніровці з незвичайною начинкою

Кожен, хто пробує їх перший раз, залишається у захваті та не може зрозуміти, із чого зроблена оригінальна начинка.

Незвичайні котлети з чудовим смаком — це така страва, яку просто неможливо описати словами, інформує Ukr.Media.

Ніжні та соковиті котлети в хрусткій паніровці дарують справжню насолоду. Весь секрет у дивовижній начинці з сиру і крабових паличок.

Курячий фарш просочується соками, тому котлети виходять неповторними: обов'язково приготуйте і спробуйте. Впевнені, що у вашій родині їх полюблять і діти, і дорослі.

Склад продуктів

  • 0,5 кг м'ясного фаршу (з курки або індички);
  • спеції — за смаком;
  • одна столова ложка сметани;
  • одне куряче яйце;
  • панірувальні сухарі.

Начинка

  • 50 грамів вершкового масла;
  • 50 грамів твердого сиру;
  • 100 грамів крабових паличок (або крабового м'яса).

Незвичайні котлети з чудовим смаком: покроковий процес приготування

  1. Самостійно приготований фарш (це 50% успіху) викладаємо в миску, додаємо сіль, чорний мелений перець і спеції за смаком.
  2. Туди ж відправляємо сметану, вбиваємо куряче яйце. Руками ретельно вимішуємо фарш, щоб він став більш щільним (можна трохи відбити).
  3. Робимо начинку: вершкове масло необхідно розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
  4. Твердий сир і крабові палички (можна використовувати крабове м'ясо) натираємо на дрібній тертці.
  5. В окремому посуді змішуємо остигле масло, твердий сир і крабові палички, перемішуємо.
  6. Беремо по одній чайній ложці начинки, формуємо кульки, викладаємо їх на дошку. Відправляємо на одну годину в морозильну камеру.
  7. Потім починаємо формувати котлети. Змочуємо руки в холодній воді, беремо м'ясний фарш, відбиваємо його руками робимо коржик.
  8. Всередину кожної заготовки кладемо заморожену начинку, защипуємо краї.
  9. Обвалюємо котлети в панірувальних сухарях.
  10. На добре розігріту сковороду наливаємо рослинну олію, викладаємо котлети.
  11. Обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки. Накривати сковороду кришкою не потрібно.

Незвичайні котлети з чудовим смаком подаємо на стіл або як самостійну закуску, або з будь-яким гарніром. Така краса і на святковому столі буде до місця: порадуйте гостей цікавим варіантом приготування класичної страви.

 
Як правильно зварити холодець, щоб він виглядав не тільки склоподібним, але і вийшов наваристим і смачним PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Як правильно зварити холодець, щоб він виглядав не тільки склоподібним, але і вийшов наваристим і смачним

Корисні поради.

  1. М'ясо, що використовується для приготування холодцю, попередньо необхідно замочити на п'ять годин.
  2. Для приготування холодцю найкраще підійде м'ясо півника, яловичі ноги, хвіст.
  3. Насправді, ви можете взяти м'ясо виходячи зі своїх особистих переваг.
  4. Вибране м'ясо необхідно покласти в емальовану каструлю, залити її водою, а потім довести до кипіння.
  5. Після цього воду злийте, м'ясо промийте проточною водою, а потім знову покладіть м'ясо в каструлю і залийте знову водою.
  6. Доведіть до кипіння, зніміть пінку, через деякий час піну, після її появи, зняти знову.
  7. Холодець варіть на сильному вогні. Холодець не повинен кипіти.
  8. За потреби скористайтеся розсікачем.
  9. Варіть холодець приблизно 4-6 годин.
  10. За дві години до повного приготування холодцю, додайте сіль за смаком.
  11. Потім покладіть моркву, цибулину, петрушку.
  12. Також вам знадобиться жменя лушпиння цибулі, загорнутої в звичайну марлю. Вона необхідна для надання золотистого кольору бульйону.
  13. Після чого варити холодець приблизно ще 1 годину.
  14. Після того як холодець зварився, накрийте його кришкою і дайте йому настоятися приблизно хвилин 20. Потім шумівкою вийміть м'ясо і овочі з каструлі.
  15. Бульйон процідіть через сито.
  16. М'ясо дрібно поріжте, при бажанні пропустіть через м'ясорубку. Потім розкладіть його по формах і залийте бульйоном. Залиште формочки охолонути, а потім перекладіть їх у холодильну камеру до повного застигання.
 
Страви з кавуна не тільки зарядять енергією в спекотний день, але й підтримають вашу фігуру в тонусі PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Страви з кавуна не тільки зарядять енергією в спекотний день, але й підтримають вашу фігуру в тонусі

Кавуновий заряд.

Кавун — найкраще, що з нами трапляється в жарку погоду, коли від виду їжі пропадає апетит, але голод все одно дає про себе знати. В такі моменти кавунові часточки стають справжнім порятунком від сонних неприємних відчуттів, інформує Ukr.Media.

Дослідження Кентуккійського університету довели, що кавун покращує жировий баланс в організмі і допомагає йому накопичувати жири з меншою інтенсивністю. Все це у нього виходить завдяки компоненту антоціану, який знижує активність генів, відповідальних за збільшення жирових відкладень. Але це ще не все: кавун також пом'якшує м'язовий біль після тренування. Ну хіба не продукт мрії? Пропонуємо 3 різних, але однаково корисних і смачних рецептів з цією ягодою.

Кавуновий гаспачо

Інгредієнти

  • 8 кубиків кавуна (приблизно половина від кавуна в 7 кг)
  • Огірок — 1 шт.
  • Томати — 1 шт.
  • Цибулю-шалот — 2 шт.
  • Листя базиліка (не прим'яті) — ¼ склянки
  • Червоний або білий винний оцет — 2 ст. л.
  • Сіль — ¼ чайної ложки
  • Гострий соус — 1-2 краплі

Приготування

Наріжте кавун кубиками і видаліть насіння. Покладіть кубики в блендер і змішайте. Перелийте в миску і відставте в сторону.

Огірок розріжте навпіл і видаліть насіння з допомогою ложки. Очистить половинки огірка від шкірки і розріжте їх на декілька більш дрібних шматочків. Наріжте помідори на четвертинки. Відріжте кінці двох цибулин, очистить їх, а потім поріжте на четвертинки.

Покладіть нарізані огірок, помідор, цибуля-шалот і ¼ склянки листя базиліка в глечик блендера і змішайте до отримання однорідної маси. Перелийте її в ємність з кавуновою сумішшю і перемішайте ложкою.

Додайте в суміш 2 столові ложки червоного або білого винного оцту, ¼ чайної ложки солі і кілька крапель гострого соусу. Поставте в холодильник і охолоджуйте 2-3 години.

Перед подачею за бажанням додайте додатково сіль і оцет. Перед подачею прикрасьте декількома краплями оливкової олії і тонко нарізаними листям базиліка.

Кавуновий салат з базиліково-імбирною заправкою

Інгредієнти

  • Кавун — 1 шт. (середній)
  • Підсмажений мигдаль — 1/3 чашки
  • Ріпчаста цибуля — половина, дрібно нарізати
  • Оливкова олія — 1 ст. л.
  • Щіпка рожевої морської солі
  • Свіжа м'ята — 1-2 ст. л. (дрібно нарізати)

Додатково

  • Сир фета — 1/3 склянки
  • Хрусткий бекон — 4 смужки

Базиліково-імбирна заправка

  • Чистий мед — 1,5 ст. л.
  • Вода — 1 ст. л.
  • Тертий імбир — 1 ч. л.
  • Свіжий базилік — 2 ст. л.

Приготування

Покладіть в миску кубики кавуна. Полийте оливковою олією і посипати морською сіллю.

На сковороді на середньому вогні підсмажте мигдаль. Бекон приготуйте так, як любите, головне — домогтися утворення скоринки.

Змішайте салат з додаванням нарізаної цибулі, бекону, сиру фета, мигдалю і листя м'яти.

У блендері змішайте інгредієнти для заправки до однорідної маси і полийте нею салат.

Салат найкраще подавати відразу. Розмір порції залежить від початкового об'єму кавуна.

Живильний кавуновий смузі

Інгредієнти

  • Свіжий кавун, порізаний на кубики (насіння видалити) — 1,5 склянки
  • Заморожена полуниця — 1 склянка
  • Стиглий банан (попередньо очистити, нарізати і заморозити) — ½ шт.
  • Просте мигдальне молоко — ½ -¾ склянки
  • Лайм для соку — 1 шт. (з розрахунку 1 лайм — 30 мл соку)
  • Насіння чіа — 1 ст. л.

Приготування

Додайте всі інгредієнти в блендер і змішайте до вершкової консистенції. Додавайте більше мигдального молока для водянистості і більше замороженої полуниці або льоду для згущення.

Спробуйте і відрегулюйте приправи по мірі необхідності. Додайте більше лайма для кислотності, банан для солодощі або кавун для більш інтенсивного звучання напою.

Перед подачею прикрасьте зверху насінням чіа. Краще всього використовувати свіжі, хоча залишки можна тримати під кришкою в холодильнику протягом кількох днів.


 
Торт-еклер без випічки! PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Торт-еклер без випічки!

Ми звикли думати, що смачні десерти обов'язково повинні бути складними. Але!

Деколи в рецептах не розібратися навіть досвідченій господині, а результат зовсім не збігається з очікуваннями.., інформує Ukr.Media.

Але навіщо все ускладнювати, якщо можна приготувати дивовижний торт, навіть не використовуючи духовку!

Торт з печива без випічки

Інгредієнти

- хрустке печиво

- 500 мл молока

- 2,5 ст. л. кукурудзяного крохмалю

- 3 ст. л. цукру

- 1 жовток

- 0,10 мл ванільної есенції

Інгредієнти для глазурі

- 4 ст. л. цукру

- 2 ч. л. какао-порошку

- 1 ст. л. молока

- 50 г вершкового масла

Приготування

Порошок для ванільного пудингу можна купити в магазині. Але, якщо тобі захочеться приготувати його самостійно, зроби наступне.

Розділи молоко приблизно на 2 рівні частини. Одну частину молока постав на вогонь і доведи до кипіння. В останньому молоці розмішай крохмаль.

Висип туди цукор, додай ванільну есенцію або ванілін на кінчику ножа, жовток. Збий і відправ цю суміш у кипляче молоко. Ретельно помішувати і варити до загустіння хвилин 5.

Готовий пудинг накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник охолонути.

Візьми форму для пирога, застели її фольгою. Виклади шар печива, потім шар пудингу. Продовжуй викладати десерт шарами. Останній шар повинен бути з печива.

Приготуй шоколадну глазур: змішай цукор і какао, додай молоко. Постав на плиту, коли маса почне кипіти, додай вершкове масло.

Помішувати, поки масло не розчиниться. Зніми з вогню шоколадну масу і залий нею готовий десерт.

Поставте торт в холодильник на ніч.

Смачного!!!

 
«ПерваяПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя»

Страница 7 из 64
 

Вход



ВИДЕОРЕКЛАМА:

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Баннер
Баннер