Сегодня : 10 декабря, 2019 года, вторник
Баннер
Баннер
Кулинария
Торт-еклер без випічки! PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Торт-еклер без випічки!

Ми звикли думати, що смачні десерти обов'язково повинні бути складними. Але!

Деколи в рецептах не розібратися навіть досвідченій господині, а результат зовсім не збігається з очікуваннями.., інформує Ukr.Media.

Але навіщо все ускладнювати, якщо можна приготувати дивовижний торт, навіть не використовуючи духовку!

Торт з печива без випічки

Інгредієнти

- хрустке печиво

- 500 мл молока

- 2,5 ст. л. кукурудзяного крохмалю

- 3 ст. л. цукру

- 1 жовток

- 0,10 мл ванільної есенції

Інгредієнти для глазурі

- 4 ст. л. цукру

- 2 ч. л. какао-порошку

- 1 ст. л. молока

- 50 г вершкового масла

Приготування

Порошок для ванільного пудингу можна купити в магазині. Але, якщо тобі захочеться приготувати його самостійно, зроби наступне.

Розділи молоко приблизно на 2 рівні частини. Одну частину молока постав на вогонь і доведи до кипіння. В останньому молоці розмішай крохмаль.

Висип туди цукор, додай ванільну есенцію або ванілін на кінчику ножа, жовток. Збий і відправ цю суміш у кипляче молоко. Ретельно помішувати і варити до загустіння хвилин 5.

Готовий пудинг накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник охолонути.

Візьми форму для пирога, застели її фольгою. Виклади шар печива, потім шар пудингу. Продовжуй викладати десерт шарами. Останній шар повинен бути з печива.

Приготуй шоколадну глазур: змішай цукор і какао, додай молоко. Постав на плиту, коли маса почне кипіти, додай вершкове масло.

Помішувати, поки масло не розчиниться. Зніми з вогню шоколадну масу і залий нею готовий десерт.

Поставте торт в холодильник на ніч.

Смачного!!!

 
Рецепт торта, який підірвав інтернет PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Рецепт торта, який підірвав інтернет

Цей торт — геніальна вигадка. Спокусливо м'який і ніжний на смак, він вражає весь світ своєю простотою.

Все, що вам потрібно, — 3 інгредієнта. 

Рецепт:

• 3 яйця
• 120 гр білого шоколаду (можна замінити молочним)
• 120 гр вершкового крем-сиру (маскарпоне)

Приготування:

Шоколад поламати на дрібні шматочки і покласти в миску.

Розтопити на водяній бані.

Розділити яйця і збити білки міксером до твердих пік (збиті білки при нахилі миски не повинні з неї виливатися).

Розтоплений шоколад змішати з вершковим кремом і ретельно перемішати при кімнатній температурі.

Додати до шоколаду і крему жовтки, ретельно перемішати.

Збиті білки краще додавати частинами. Так ваш тортик вийде ще м'якше і більш легким.

Самостійно зробити форму з паперу для запікання (діаметром 20 см, висотою — 15см).

Вилити тісто у форму.

Поставити форму на деко і налити приблизно 1/4 літра окропу.

Тортик випікати в розігрітій до 170° духовці протягом 15 хвилин. Потім зменшити температуру до 160° і пекти ще 15 хвилин. Вимкнути духовку і залишити торт остигати всередині ще на 15 хвилин.

Охолодити торт і посипати зверху цукровою пудрою. Приємного апетиту!

Ніяких більше утомливих коржів і важкого крему! Додавши до цього шедевру фрукти і трохи збитих вершків, ви зможете здивувати своїх друзів і коханих ще сильніше.

 
Консервований кавун на зиму, він стане приємною несподіванкою для членів вашої родини PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Консервований кавун на зиму, він стане приємною несподіванкою для членів вашої родини

Виходить смачно.

Таку заготовку, як консервований кавун, солодкістю або варенням не назвеш, але це відмінна закуска — точно. І по кишені не вдарить! Виходить смачно, красиво і швидко, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти для консервування

  • солодкий кавун (1 штука);
  • вода питна;
  • сіль;
  • цукор;
  • таблетка аспірину.

Готуємо банки

Необхідно взяти 3-х літрові банки (як ви розумієте, банки меншого літражу будуть просто не доречні для консервації такої ягоди, як кавун), ретельно вимиваємо їх (краще з додаванням соди) і стерилізуємо будь-яким способом.

Нарізаємо кавун

Вимитий кавун розрізаємо на порційні шматочки (¼ частину кола). Після чого, кавунову кірку рекомендується обрізати, менше сміття і... більше влізе!

Отриманий м'якуш розкладаємо по банках, після чого заливаємо окропом. Накриваємо кришечками. Нехай постоять хвилин 5-10.

Маринад

Потім беремо ємність і зливаємо в неї воду з банок.

Маринад готується в розрахунку 4 ст. л. цукру, 1 ст. л. солі на одну 3-х літрову банку.

Кип'ятимо отриманий розсіл 5 хвилин і розливаємо назад у банки.

А далі диво медицини, — аспірин! Саме ця таблетка не дасть банкам "розсердитися і надути кришки". У кожну з 3-х літрових банок кладемо по 3 таблетки аспірину.

Загорніть банки та в перевернутому стані, укутайте теплим покривалом до охолодження. От і все! Консервовані кавуни в банках по цьому рецепту готові!

Якщо раптом вас злякала думка про таблетки консервації, а кавуна все ще хочеться, ви можете без проблем замінити таблетки аспірину на оцет, або лимон. Головне завдання, — це створити кислотне середовище. У такому варіанті в кожну 3-х літрову банку покласти по 1 ч. л. лимонної кислоти. Можна взяти 70 мл 9 % оцту, збільшивши при цьому тривалість стерилізації банки до 20-25 хвилин.

 
М'ясний пиріг з картоплею: страва, якою можна нагодувати всю сім'ю PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

М'ясний пиріг з картоплею: страва, якою можна нагодувати всю сім'ю

Це дуже смачно.

Котлети і картопля вам вже набридли? Тоді приготуйте з цих інгредієнтів смачний пиріг на всю сім'ю, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • 2 кг картоплі;
  • 800 грамів м'яса;
  • 1 цибулина;
  • 2 столові ложки сметани;
  • 50 грамів масла;
  • сіль, перець за смаком;
  • соняшникова олія.

Приготування:

  1. Ретельно вимийте і наріжте м'ясо. Цибулю дрібно поріжте. Перемішайте м'ясо з цибулею, додайте спеції.
  2. Відваріть картоплю. Подрібніть до стану пюре, додайте вершкове масло.
  3. М'ясо з цибулею висипте в сковорідку і тушкуйте на невеликому вогні до готовності.
  4. Тепер вам знадобиться кругла форма для випічки зі знімними краями, застеліть її папером для випічки і змастіть маслом. Можна використовувати і звичайне блюдо для запікання.
  5. Викладіть у форму половину картопляного пюре у форму і розрівняйте.
  6. Зверху викладіть м'ясну суміш. Останній шар — пюре, змастіть 2 столовими ложками сметани.
  7. Запікайте пиріг в розігрітій до 180 градусів духовці до золотистої скоринки.
 
На смак, як м'ясо: незрівнянні смажені баклажани за 15 хвилин PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

На смак, як м'ясо: незрівнянні смажені баклажани за 15 хвилин

Це швидко, просто і безвитратно.

Інгредієнти:

  • Баклажани — 1 кг
  • Яйця — 3-4 шт.
  • Рослинна олія — для смаження
  • Сіль, перець, спеції — за смаком

Спосіб приготування:

  1. Баклажани очистіть від шкірки і наріжте невеликим кубиком. Якщо Ваші баклажани гострі, посоліть їх і залиште на 10 хвилин, потім промийте водою, трохи відіжміть і просушіть паперовими рушниками.
  2. До баклажанів додайте яйця. 3-4 шт. буде достатньо. Посоліть та поперчіть за смаком.
  3. На сковороду налийте рослинну олію і розігрійте. Викладіть половину заготовки на сковороду. Яйця опускаються на дно, тому обов'язково потрібно перемішувати.
  4. Обсмажте на середньому вогні з одного боку до золотистого кольору, потім перемішайте, зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте і під закритою кришкою тушкуйте 5-7 хвилин, до м'якості. Таким же чином обсмажте другу партію.

Страва дуже смачно поєднується зі свіжими овочами, а також з будь-яким гарніром. Спробуйте. У сезон баклажан — незамінний варіант!


 
«ПерваяПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя»

Страница 8 из 64
 

Вход



ВИДЕОРЕКЛАМА:

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Баннер
Баннер