Сегодня : 11 июля, 2020 года, суббота
Баннер
Баннер
Кулинария
Смачна закуска-загадка — розходиться на ура PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Смачна закуска-загадка — розходиться на ура

Страва виходить просто дивовижною.

Пропонуємо вам рецепт дуже цікавої закуски. Готувати ми її будемо з курячих сердечок. Страва вийде дуже смачна і незвичайна. Вона обов'язково припаде до смаку вашим домочадцям, інформує Ukr.Media.

Необхідні продукти:

  • курячі сердечка — 600 г
  • цибуля — 1 шт
  • курячі яйця — 2 шт
  • рослинна олія — 2 ст. л
  • лимонна цедра — 1 ч. л
  • сік половини лимона
  • пшеничне борошно — 5 ст. л
  • сіль — за смаком
  • вода — 1 ст. л

Починаємо приготування:

  1. Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями. Перекладаємо в миску, солимо і розминаємо руками. Додаємо до неї курячі яйця, рослинну олію, цедру лимона і лимонний сік. Все перемішуємо вінчиком. У масу додаємо борошно і ще раз перемішуємо. При необхідності додаємо воду.
  2. Курячі сердечка промиваємо і надрізаємо так, щоб вони стали більш плоскі. Кладемо їх в кляр, перемішуємо і в такому вигляді залишаємо на 1 годину.
  3. У сковороду наливаємо олію і кладемо сердечка. Обсмажуємо з двох боків до рум'яної скоринки на середньому вогні. Важливо! Сковорода повинна бути з товстим дном.
  4. Готові сердечка перекладаємо на тарілку, застелену паперовою серветкою, а після того як вбереться зайвий жир, подаємо страву до столу.

Приємного апетиту!

 
Смачні млинці на молоці: простий рецепт до Масляної PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Смачні млинці на молоці: простий рецепт до Масляної

Такі млинці виходять неймовірними навіть у недосвідченої господині.

Млинці на молоці виходять тонкі та прозорі з легкими бульбашками. Вони прекрасно підходять для наповнення начинкою, приготування торта або різних запіканок. Такі млинці порадують ваших рідних цікавим смаком, інформує Ukr.Media.

Необхідні продукти

  • 2 курячих яйця
  • 150 мілілітрів вершків
  • 350 мілілітрів молока
  • 1 столова ложка цукру
  • щіпка солі
  • 2 чайні ложки куркуми
  • 200 грамів пшеничного борошна
  • 20 мл рослинної олії

Починаємо приготування

  1. У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль, цукор і збиваємо міксером до пишноти.
  2. В яєчну суміш вливаємо вершки та перемішуємо. Відставляємо масу в сторону на декілька хвилин.
  3. Просіваємо борошно пшеничне.
  4. В яєчну суміш додаємо молоко і знову перемішуємо вінчиком. Додаємо в масу куркуму і знову перемішуємо.
  5. У рідку масу вводимо просіяне борошно. Вводимо його по частинах, постійно перемішуючи. Потім вливаємо олію і перемішуємо.
  6. Сковороду змащуємо рослинною олією і наливаємо тісто. Смажимо млинці з двох сторін до готовності.

Приємного апетиту!

 
Ситний сендвіч в духовці — це гідна заміна бутербродам. І набагато смачніше PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Ситний сендвіч в духовці — це гідна заміна бутербродам. І набагато смачніше

Це справжній кулінарний шедевр.

Класичний сендвіч — це, безперечно, дуже смачно. Але навіщо задовольнятися малим, якщо звичайну закуску можна перетворити в кулінарний шедевр. Для цього просто потрібно запекти сендвіч в духовці. Плавлений тягучий сир особливо люблять діти. Вони першими прибігають на приголомшливий аромат. Це хороший спосіб підняти їх до школи вранці. Так і голодним ніхто не залишиться, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • Тостовий хліб — 1 шт.
  • Моцарела — 200 г
  • Шинка — 200 г
  • Молоко — 0,5 скл.
  • Сир «Грюйер» — 100 г
  • Твердий сир — 200 г
  • Помідор — 1 шт.
  • Базилік — 1 ч. л.
  • Орегано — 1 щіпка.
  • Вершкове масло — 20 г

Як приготувати ситний бутерброд в духовці:

  1. Прямокутну форму для запікання змастіть вершковим маслом. Вистеліть дно шматочками хліба і змастіть їх крем-сиром.
  2. Наріжте тонкими скибочками шинку, моцарелу і твердий сир. Укладіть шарами в форму: сир, шинка, сир моцарела.
  3. Ще раз повторіть шари, починаючи з хліба. Додайте нарізані помідори поверх останнього шару сиру. Посипте базиліком.
  4. Знову викладіть шар хліба, твердого сиру, приправте базиліком та орегано.
  5. Акуратно залийте у форму молоко. Запікайте протягом 10 хвилин при 180 градусах.

Погодьтеся, ця страва може стати чудовим сніданком.

Приємного апетиту.

 
Не знаєте що приготувати з картоплі — диво пиріжки з ніжною начинкою прийдуть Вам на поміч PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Не знаєте що приготувати з картоплі — диво пиріжки з ніжною начинкою прийдуть Вам на поміч

Охолонути не встигнуть!

Сьогодні готуємо рельєфні пиріжки з картоплі та печінки. Дуже ніжні та м'які, довго не черствіють і залишаються свіжими, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

Тісто

  • Картопля — 450 гр.
  • Яйце — 1 шт.
  • Борошно — 2 ст. л. +2-3 ст. л. борошна для панірування
  • Крохмаль — 1 ст. л.
  • Куркума — 1 / 2 ч. л.
  • Сіль — за смаком

Начинка

  • Печінка — 300 гр.
  • Цибуля — 2-3 шт.
  • Морква — 1/2 шт.
  • Сіль — за смаком
  • Чорний перець — за смаком
  • Рослинна олія — для смаження

Спосіб приготування:

1) Дрібно нарізану цибулю і натерту моркву обсмажити до готовності на невеликій кількості рослинна олія. У мисці змішати обсмажені овочі з відвареною печінкою подрібненою в блендері або пропущеної через м'ясорубку. Посолити та поперчити за смаком. Перемішати.

2) Відварну картоплю перетворити в пюре, остудити до теплого стану, потім додати 1 яйце, сіль, борошно, крохмаль (крохмаль можна замінити борошном) і куркуму. Добре перемішати до однорідності.

3) 1 ст. л. картопляної маси добре обваляти з усіх сторін у борошні, руками сформувати колобок. Цей колобок перекласти на кухонну лопатку з отворами, сформувати невеликий пласт. На середину відправити начинку. Скріпити краю, як у пиріжка або вареника, потім перевернути лопатку, пиріжок сам випаде, тісто м'яке, тому з ним треба поводитися акуратно. Таким чином сформувати всі заготовки, скласти їх на дошку, посипану борошном.

4) Обсмажити заготовки в розігрітій олії з двох сторін. Пиріжки зняти з дошки за допомогою ножа (дивіться відео). Виймати пиріжки на паперові серветки, щоб вбралося зайве масло.

Приємного апетиту!

 
Рулет зі скумбрії — таку смакоту варто приготувати PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Рулет зі скумбрії — таку смакоту варто приготувати

Це абсолютно нова і незвичайна страва!

Красиві і оригінальні м'ясні і рибні рулети — неодмінні лідери святкових застіль! Пропонуємо вам приготувати рулет зі скумбрії, рибки, яка сьогодні завоювала високу популярність завдяки відмінним смаковим якостям і своїй користі, інформує Ukr.Media.

У цьому рулеті більш ніж вдало підібрані продукти. Якщо ви докладете максимум старань на етапі обробки риби та збирання рулету — у вас вийде все просто чудово!

Інгредієнти:

  • свіжоморожена скумбрія — 1 штука,
  • желатин — 15 г.
  • половинка вареної моркви
  • варене яйце — 1 штука
  • сіль, перець

Приготування:

  1. Розбираємо скумбрію на філе, залишаючи шкірку.
  2. Кладемо філе шкіркою вниз, посипаємо одну частину желатином, солимо обидві частини.
  3. Викладаємо на ту частину, де желатин терту на дрібній шатківниці моркву і четвертинки яйця.
  4. Накриваємо другою половиною філе і викладаємо скумбрію на харчову плівку, туго звертаємо.
  5. Перев'язуємо нитками.
  6. Кип'ятимо в каструлі воду, солимо і варимо в ній скумбрію 15 хвилин.
  7. Потім дістаємо рибу і кладемо під гніт на 2 години.
  8. Потім прибираємо в холодильник на 3 години, знімаємо плівку і нарізаємо на шматочки.
 
«ПерваяПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя»

Страница 2 из 68
 

Вход



ВИДЕОРЕКЛАМА:

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Баннер
Баннер