Сегодня : 14 декабря, 2019 года, суббота
Баннер
Баннер
Кулинария

Горячие бутерброды с сосисками, сыром и помидорами за 10 минут

Надо: 4 ломтика хлеба, 4 сосиски, 4 ломтика сыра, 1-2 помидора, 1 яйцо, соль по вкусу.

В керамической миске взбей яйцо, посоли и тщательно размешай его вилкой. В полученную массу по очереди окуни ломтики хлеба (с двух сторон), выложи их на противень, положи на них сверху, соблюдая последовательность: разрезанные вдоль сосиски, кружочки помидора и ломтики сыра. Запекай бутерброды в духовке, пока сыр не оплавится. Подавай на стол горячими.



Популярний зараз салат Леді - дуже смачно, просто і швидко PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Популярний зараз салат Леді - дуже смачно, просто і швидко

Тримайте рецепт!

Інгредієнти:

  • 300 г курячого філе
  • 150 г огірків
  • 150 г консервованого горошку (1/2 банки)
  • 150 г сметани
  • пучок кропу
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе відварити протягом 20 хвилин з моменту закипання. Остудити.
  2. Огірки порізати середніми кубиками.
  3. Кріп дрібно порізати.
  4. Куряче філе порізати середніми кубиками.
  5. Скласти в салатник філе, огірки, кріп, горошок.
  6. Додати сметану, посолити, перемішати.

Салат Леді готовий, Приємного апетиту!

 
Хрустка капуста в розсолі на зиму: рецепт швидкого приготування PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Хрустка капуста в розсолі на зиму: рецепт швидкого приготування

Маринована капуста — бажана закуска на будь-якому столі, тому обов'язково почастуйте близьких.

Час заготовок в повному розпалі і ми поспішаємо поділитися рецептом приготування хрусткої капусти в розсолі з оцтом на зиму! Погодьтеся, приємно ж взимку діставати, їсти, та пригощати близьких своїми запасами?

Отже, підготуємо всі необхідні продукти для хрусткої капусти з оцтом і приступимо до приготування, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна — 1,5 кг
  • Морква — 400 г
  • Цукор — 50 г
  • Сіль — 40 г
  • Лавровий лист — 2 шт.
  • Перець горошком — 6 шт.
  • Вода — 1,5 літра
  • Оцет 9% — 5 ст. л.

Хрустка капуста в розсолі з оцтом:

  1. Для початку вимиємо капусту і нашинкуємо тонкою соломкою, викладемо у велику посудину.
  2. Моркву вимиємо, очистимо і натремо на крупній тертці, викладемо в миску з капустою.
  3. Перемішаємо і злегка пожмакаємо руками.
  4. Простерелізуємо банки і кришки зручним для вас способом. На дно банок покладемо лавровий лист і перець горошком.
  5. Укладемо в банки капусту, щільно або нещільно — вирішувати вам. Якщо любите, коли багато розсолу в банці, тоді не сильно втрамбовуйте капусту.
  6. У сотейник наллємо воду, додамо цукор, сіль і доведемо до кипіння, наллємо оцет і одразу розіллємося по банках, закриємо стерильними кришками, накриємо рушником до повного охолодження, потім приберемо в холодильник.

Хрустка капуста в розсолі з оцтом на зиму готова.

 
Хрусткі рибні палички — відмінна страва, навіть для тих, хто не дуже любить морепродукти PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Хрусткі рибні палички — відмінна страва, навіть для тих, хто не дуже любить морепродукти

 

Готувати дуже швидко і просто.

Навіть ті діти, які категорично відмовляються їсти рибу, погоджуються на рибні палички. Це дуже смачно! Вийдуть ніжні, соковиті всередині та зверху з хрусткою апетитною скоринкою, інформує Ukr.Media.

Щоб не годувати близьких магазинними напівфабрикатами, приготуйте палички самі. Найпрекрасніше в цій страві те, що ви можете зробити велику частину роботи заздалегідь або навіть заготовити величезну партію і заморозити.

Готують страву найчастіше, з білої риби таких видів як тріска, хек, пікша або минтай. Їдять рибні палички зазвичай з соусом тартар, кетчупом або коктейльним соусом. У магазинах рибні палички продаються в замороженому вигляді, і у нас користуються помітно меншим попитом, ніж, скажімо, в Сполучених Штатах Америки, а також Центральній та Північній Європі, включаючи Англію.


Інгредієнти:

  • Риба філе — 400 гр.
  • Картопля — 2 шт.
  • Яйце — 1 шт.
  • Сіль — 1/3 ч.л.
  • Чорний перець — за смаком;
  • Панірувальні сухарі — для обвалювання;

Спосіб приготування:

  1. Беремо рибу і відокремлюємо філе. Ви можете вибрати будь-який сорт риби наприклад минтай, судак, або взяти вже готове філе. Готове філе нарізаємо кубиками.
  2. Картоплю середнього розміру відварюємо і перетворюємо в пюре.
  3. Кладемо в миску рибу, картоплю, розбиваємо 1 яйце. Додаємо половину ч. л. солі, чорний перець за смаком. Все перемішуємо.
  4. Формуємо рибні палички. Обвалюємо у панірувальних сухарях. Панірувальні сухарі можна приготувати самостійно, хліб підсушити і подрібнити за допомогою блендера.
  5. Кладемо рибні палички на деко, ставимо в розігріту духовку і запікаємо при 200 градусах 20 хвилин.

Приємного апетиту!

 
Горіхове тістечко з ніжною шоколадною глазур'ю PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

Горіхове тістечко з ніжною шоколадною глазур'ю

 

Приготувати таке тістечко зовсім не складно, якщо слідувати нашому рецепту.

Хочемо поділитися неймовірно смачним рецептом приготування горіхових тістечок, які виходять дуже смачними, ніжними та просто тануть у роті. Приготувати таке тістечко зовсім не складно, якщо слідувати нашому рецепту, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти

Для основи

  • 180 грамів борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1 велике яйце
  • 50 г цукру
  • 100-120 грамів рідкого меду
  • 100 грамів сметани
  • 50 грамів рослинної олії
  • 50 мілілітрів міцно завареного чаю
  • 80 г очищених волоських горіхів

Для глазурі

  • 2 столові ложки розм'якшеного вершкового масла
  • 2 столові ложки цукру
  • 2 столові ложки сметани
  • 2 столові ложки какао порошку

Приготування

Приготувати корж: борошно потрібно змішати з розпушувачем і просіяти в миску. В іншій мисці змішати віночком яйця, цукор, мед, сметану, рослинну олію і міцно заварений чай (1 пакетик чаю заварити в 50 мілілітрах окропу). Якщо мед у вас густий, то можна його попередньо прогріти до рідкого стану. Додати борошняну суміш і перемішати до однорідності (бажано мішати не довго). Додати крупно рубані горіхи та ще раз перемішати.

Застелити форму пергаментом, вилити тісто, розрівняти та відправити в розігріту до 175 градусів духовку на 35-40 хвилин, до золотистого кольору. Готовий корж накрити серветкою і дати йому трохи охолонути.

Приготувати глазур: на водяній бані розтопити вершкове масло з цукром, постійно помішуючи. Додати сметану, всипати какао. Варити, постійно помішуючи, поки маса злегка не загусне. Вилити теплу глазур на пиріг, розрівняти. Дати глазурі "схопитися". Розрізати на шматочки, прикрасити за бажанням і подавати до чаю.

Приємного апетиту!

 
АРОМАТНІ ТА НІЖНІ ШВЕДСЬКІ БУЛОЧКИ З КОРИЦЕЮ PDF Печать E-mail
Автор: Administrator   

АРОМАТНІ ТА НІЖНІ ШВЕДСЬКІ БУЛОЧКИ З КОРИЦЕЮ

ОПИС СТРАВИ


У Швеції булочки з корицею як елемент традиційної кухні стали популярними в середині 20 століття. З того часу і дотепер цю здобу обожнюють не лише в королівстві: вона отримала славу й любов далеко за його межами.

Шведська булочка з корицею нагадує равлика, оскільки зроблена зі спірально згорнутої смужки тіста, традиційно присмаченої солодкою коричною глазур'ю із кленовим сиропом або вершковим сиром, родзинками та горіхами.

Шведи настільки захоплюються своєю випічкою, що навіть заснували Kanelbullens dag — День булочок з корицею, що відзначається восени. А ще в їхньому повсякденному житті існує такий феномен, як фіка. Це — маленька перерва на каву з булочкою: через кожні дві години всі відкладають свої справи і смакують гарячим напоєм з ароматними коричними плюшками.

Спробуйте цей скандинавський смаколик, приготовлений за нашим рецептом, — і ви забажаєте долучитися до такої традиції!

АРОМАТНІ ТА НІЖНІ ШВЕДСЬКІ БУЛОЧКИ З КОРИЦЕЮ

Шведська булочка з корицею нагадує равлика, оскільки зроблена зі спірально згорнутої смужки тіста.

90 хвилин Легко Сніданок

ІНГРЕДІЄНТИ

Молоко ТМ «Рудь», 2,5 %

400 мл

Сухі дріжджі

10 г

Цукор

220 г

Сіль

800 г

Пшеничне борошно

150 г

Масло вершкове «Хуторок селянський» ТМ «Рудь», 73 %

2 шт.

Яйце

2 ст. л.

Кориця

2 ст. л.

Яєчний жовток

1 шт.

 

ПРИГОТУВАННЯ

Етап № 1

Висипаємо у підігріте до 40 градусів молоко дріжджі й розчиняємо їх. В іншій ємності розтоплюємо 100 г вершкового масла. Переливаємо його в молочно-дріжджову суміш. Додаємо 10 г цукру і сіль.

Етап № 2

Просіюємо борошно. Поступово вводимо його в молочну суміш і формуємо еластичне тісто, яке добре відстає від рук.

Залишаємо накрите рушником тісто в теплому місці підходити протягом 30–50 хвилин.

Етап № 3

Стіл покриваємо тонким шаром борошна, викладаємо тісто й починаємо розкачувати його до товщини у 3 мм. Розтоплюємо решту вершкового масла і змащуємо ним тісто. Змішуємо цукор і корицю, посипаємо ними тісто і складаємо його навпіл.

Етап № 4

Нарізаємо тісто смужками шириною 3 см. Кожну смужку згортаємо по спіралі у вигляді «равлика» і викладаємо на деко, застелене пергаментним папером для випічки та змащене яєчним жовтком. Відправляємо «равликів» у духовку, розігріту до 200 градусів приблизно на 15–20 хвилин.

І кличемо близьких на смачне чаювання!

 
«ПерваяПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя»

Страница 5 из 64
 

Вход



ВИДЕОРЕКЛАМА:

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Баннер
Баннер